WANNA JOIN THE CLUB? 

Duurzaamheid zit in alles wat we doen. We gaan dus ook voor duurzame partnerships! Benieuwd? We geven je graag meer info over een B2B-samenwerking.

Join the Club!

HORECA  

 

Heb je een horecazaak en wil je jouw klanten iets vernieuwends, lekker én non-alcoholisch aanbieden? Dan ben je bij The Mocktail Club aan het juiste adres!

RETAIL  

 

Met de flessen van The Mocktail Club kunnen jouw klanten thuis een heerlijke mocktail serveren. Ook de juiste glazen en botanicals zijn bij ons verkrijgbaar. Zo hebben ze meteen alles in huis om thuis van een feestelijk, non-alcoholisch aperitief te genieten.

RELATIEGESCHENKEN 

Waardering tonen, een steuntje in de rug geven of dankbaarheid uitdrukken aan personeel en klantenrelaties? Dat kan met onze premium mocktail pakketten, lekker, healthy en 100% Belgisch! Van breakfast tot aperopakket.

EVENTS 

 

Een feestje in het vooruitzicht? Een goed non-alcoholisch alternatief is onmisbaar geworden. The Mocktail Club is er dan ook graag bij! Zowel binnen met de mobiele toog als buiten met de mobiele bar serveren we met veel plezier onze originele mocktails.

©Marie Houttequiet-tmc0121-126bewerkt.jpg